2009-01-14
真系后悔入去帮衬呢间餐厅, 真系唔明点解会有人拣"笑"? 现在的时势, 以这个价钱和食物质素, 呢间餐厅仲可以生存真系奇迹!问有无套餐, 答案系"有呀, 野饮加$5或$8"! 跟同事叫了肉骨茶($53) 和炒贵刁 ($48), 肉骨茶的汤内只在两块骨, 而且仲系得少少肉黏住O既O个只, 完全唔够饱! 真系唔明佢地好唔好意思收呢个价, 炒贵刁等了颇久, 但一点镬气也没有, 一pat pat O既, 只有一些不知明的极薄切肉片和大约三只虾毛! 成个粉只有一点咸味, 我吃不出有其他...... 卖单O既时候, 发觉还要加一!!! 天呀~~~~ 顺带一题, 我地睇到其他所谓"散叫"O既菜式, 如三色沙冰要收$36!!!!! 真系太过分了吧?如果大家嫌钱腥, O系呢个经济环境下仍有太多钱使, 而附近O既餐又咁O岩间间都无晒位, 不妨可以考虑去呢度食
问有无套餐, 答案系"有呀, 野饮加$5或$8"!
卖单O既时候, 发觉还要加一!!! 天呀~~~~