2012-08-15
我喺深水埗住既,依间野未做夜题之前我都食过,之前都已经唔掂,等D野食又耐,入单又入错哂,仲要当时唔系好忙,都搞成咁,𠮶次之后都话过唔再嚟点知琴日经过楼下见佢转左型缺放题,价钱$138 一位,见佢咁平,谂住就俾多次机会依间野,食多次啦,唉,又再一次出事我老公系劲钟意食鳗鱼同三文鱼,我未见过放题系冇鳗鱼寿司,仲要寿司𠮶part 得9种选择,最搞笑既系佢写明放题限时1.5hrs,我等D野食都等左半个钟,点左10几样野食一样都未嚟过,剩系嚟左两罐汽水,最最过份系刺身都等左40分钟,刺身净系切姐,仲要耐过D熟食,喺等紧野食其间,我见到有两枱客发老脾埋单走,个个都系等D野食等到唔耐烦走,另一样仲搞笑,又话汽水,啤酒饮品任饮,有个男客人要啤酒,竟然冇啤酒,𠮶个客最后要自己落去买啤酒上嚟饮,咁都得好la,d 野食终于到,D天妇罗全部迷你版,仲要冇天妇罗汁点,三文鱼骨又系冇酱汁点,牛油金茹,冇味,超淡,系个酱汁肥牛算叫做正常,食完D熟食野,D刺身终于到la,三文鱼簿都不得了,wasabe D 味仲系怪怪地,食落去都唔新鲜, 完全都唔想再食落去,总括嚟讲依餐我地都唔知食左D咩,仲要加一服务费,我由坐到离
食完D熟食野,D刺身终于到la,三文鱼簿都不得了,wasabe D 味仲系怪怪地,食落去都唔新鲜, 完全都唔想再食落去,总括嚟讲依餐我地都唔知食左D咩,仲要加一服务费,我由坐到离开都冇人斟过一杯茶嚟,两只杯系空的,冇野食过,仲要2佰几蚊菬楼,
我一定唔会再俾机会佢