平日夜晚8点多舖头门外都排满人😳好彩fafafoodie book左位😬都要等左阵先入座🙈呢度真系几时都咁高人气👫👭好热闹好有大排档气氛,加上佢既营业时间开到凌晨12点,见有啲客人好夜先入座,如果夜放工都可以黎饮饱食醉👍🏻👍🏻#蒜蓉蒸蛏子皇 🐚❣️蛏子size都几大~果然系蛏子皇😀火喉控制得好,弹牙唔韧,蒜蓉豉油唔太咸可吊到啲鲜味😊粉丝索晒啲精华都唔可以睇小👍🏻HKD68/pc#八味脆鲜鱿 🦑❣️侍应话八味姐系椒盐,炸皮好薄😉鲜鱿好软嫩好易咬开💞喼汁都唔系一般餐厅俾既开水喼汁,而系似李派x喼汁既质素🤩HKD108#梅菜扣肉 🐷梅菜扣肉系一门手工菜😎肥瘦相间既五花肉炆得入味,甜梅菜索晒啲酱汁,砂煲热力令酱汁变得更浓缩😲好岩送饭食~如果扣肉切厚身啲口感应该好啲🤔HKD98#砂煲腊味猪油捞饭 🍚❣️上次黎已经想试,但卖晒…今次拣大热天时🥵黎食终于试到!有冷气唔怕!🥳一黎到侍应话要焗佢一阵先,跟住佢会帮我地加豉油再捞~捞好左再焗一阵😉咁就可以等到靓靓脆卜卜饭焦🤩有腊肠润肠芫茜,简简单单已经好惹味HKD88女人街食饭公司#fafafoodie_旺角

#蒜蓉蒸蛏子皇 🐚❣️
HKD68/pc