2019-04-30 1005 浏览
我唔钟意写人差评,但我真系忍唔住同2位朋友谂住喺百老汇睇戏之前揾间餐厅食嘢,用Openrice睇下附近有咩餐厅介绍,见佢有二百几个好评,冇谂咁多就入咗去啦。一入去,佢比咗个升级餐牌我哋,sell我哋每位加$40升级话可以多啲选择,又话枱枱客都加钱食,但我有位朋友细细声话佢唔食得海鲜,比个呀妈听到,即反驳话仲有其他更好嘅肉类,最后我哋决定唔升级,即时黑面。个呀妈同仔一直态度极差唔想serve我哋咁。肉已经唔靓,铁板上仲要隔住块纸嚟烧,一啲烧嘅味道都冇。刺身我哋唔系叫得多,数量都唔超过佢每次嘅限制,但系我哋喺用餐时间内嘅2个钟,只系叫倒3细碟,系3细碟!每碟入面讲紧嘅系每人2块三文鱼,每人3块北寄贝,每人几只细甜虾。点解2个钟内叫得3细碟?因为我哋叫第3碟𠮶阵,佢哋拖到差唔多埋单先比我哋!无错,系第3碟已经开始拖到你想埋单。后尾我哋3个都冇晒mood,唔想食,埋单𠮶阵揾散纸揾耐咗少少,个呀妈成张单连簿「挞」落张枱度,坚系劲嬲啰,咩意思?最后出咗门口,睇翻点解!点解有咁多好评,原来我太天真了,希望其他人识睇差评,避免中伏啦
我唔钟意写人差评,但我真系忍唔住

个呀妈同仔一直态度极差唔想serve我哋咁。

肉已经唔靓,铁板上仲要隔住块纸嚟烧,一啲烧嘅味道都冇。