2023-03-26 49 浏览
最近我同朋友都真系好少一齐出去食dinner🤣难得一齐食肯定要食好啲🤭今次我哋就黎左试佐敦呢间heart coffee😗呢间真心好正,一定要推荐俾大家香煎蟹饼配蕃茄沙沙+纽澳良香料鸡扒意大利饭 ($148)呢个系一个set dinner 黎嘅🤭百几蚊就有一个前菜加主菜,Cp 值其实都几高下😍而佢嘅食物质素都真心好好㗎👍🏻首先佢个香煎蟹饼用料真系好足,食落啖啖都系蟹肉😍加上佢配埋蕃茄沙沙,所以除左有蟹肉嘅鲜味之外,仲有好fresh嘅感觉👍🏻而佢嘅主菜鸡扒意大利饭都好正🤭意大利饭就煮得啱啱好,所以软硬度适中又几入味👍🏻加上佢带有似孜然香味嘅鸡扒,煎得够香够嫩,所以整体食落真心好满足同好好味大虾蟹肉牛油果意粉 ($159)呢个意粉大家都要试吓👍🏻佢嘅用料一样都好足㗎,虾同蟹肉都好多🤭仲要两样都几新鲜,食落够晒鲜够晒香🥰加埋佢嘅牛油果酱劲creamy🥰整体嘅味道真系又香又浓郁脆炸香辣鱿鱼($69)佢嘅炸鱿鱼都几唔错㗎👍🏻炸粉一啲都唔厚,但又够脆口🤭加上鱿鱼够新鲜弹牙,配埋辣粉,真系又香口又惹味Roll cake($47)呢个roll cake 我同朋友一致都觉得真心好好食🤭一定要大力推荐俾大家

香煎蟹饼配蕃茄沙沙+纽澳良香料鸡扒意大利饭 ($148)

大虾蟹肉牛油果意粉 ($159)

脆炸香辣鱿鱼($69)

Roll cake($47)
呢个roll cake 我同朋友一致都觉得真心好好食🤭一定要大力推荐俾大家😍😍😍佢呢个roll cake 系热情果口味,所以食落酸酸甜甜咁,一啲都唔腻😚加上佢嘅蛋糕够松软cream够厚实😊整体食落真心好正😍我真系会为左佢哋嘅蛋糕,再encore多次😋钟意roll cake嘅你哋一定要试下