2023-09-01 2533 浏览
真心唔钟意食猪手嘅我呢间餐厅嘅猪手打动到我!系超好食,劲Juicy !因为佢系用慢煮嘅方式,所以啲肉好爽软唔似出边食𠮶啲好干,好硬既口感(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)一定唔会食净嘅猪手因为最尾你一定会用手扲住成条骨黎咬(๑>◡<๑)Slow Cook pork Knuckle With Beer 慢煮啤酒㶽德国咸猪手(不切 不割 不分 )(须时四十五分钟然后有个一定要介绍既系Hell' s Chicken 地𤠒鸡翼钟意食辣嘅朋友,一定要食呢个❤️‍🔥挑战到甚高 \(//∇//)\ 好癫 最后Sumptious Seafood Soup 特级海鲜汤Grab , Scallop , Clams , prawn蟹肉 ,带子 ,蚬 ,虎虾不知不觉 原来已经比我饮晒(´∀`=)隔篱𠮶个想饮又唔早啲出声㖞( ˘ω˘ )超美满既晚餐🤍
真心唔钟意食猪手嘅我
呢间餐厅嘅猪手打动到我!
系超好食,劲Juicy !
因为佢系用慢煮嘅方式,所以啲肉好爽软
唔似出边食𠮶啲好干,好硬既口感
(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)一定唔会食净嘅猪手
因为最尾你一定会用手扲住成条骨黎咬(๑>◡<๑)

慢煮啤酒㶽德国咸猪手
(不切 不割 不分 )(须时四十五分钟
Slow Cock Perk Kauckle With Beer 慢煮啤酒㶽德国咸猪手 (不切 不割 不分 )(须时四十五分钟

然后有个一定要介绍既系

Hell' s Chicken 地𤠒鸡翼

钟意食辣嘅朋友,一定要食呢个❤️‍🔥
挑战到甚高 \(//∇//)\ 好癫

最后
Sumptious Seafood Soup 特级海鲜汤
蟹肉 ,带子 ,蚬 ,虎虾

Sumptious Seafood Soup 特级海鲜汤 Grab , Scallop , Clams , prawn 蟹肉 ,带子 ,蚬 ,虎虾

不知不觉 原来已经比我饮晒(´∀`=)
隔篱𠮶个想饮又唔早啲出声㖞
( ˘ω˘ )