2011-08-01 25 浏览
今日专程与6个好友来到食e间巨型PIZZA屋. 环境方面: 不适合一大班朋友来光顾因为地方好细, 只有5-6张细抬, 而且是SELF-SERVICE,要自己攞食具. 最好有定心理准备啦~!食物方面: 以下是我们7人order的食物 教父之选PIZZA(size:24")- Total有8件. 配料方面有: 火腿, 辣肉肠, 洋葱, 秘制茄酱, 和水牛芝士.香喷喷的pizza加上巨型外貌已经好吸引. 芝士份量十足,味道浓郁! 个茄酱仲好鲜甜令成个pizza食起上来好开胃. 虽然个pizza好大, 但吕0需要太担心食唔哂, 因为好食之余,个批底系好薄的, 所以唔会有食滞的感觉~! 凯撒沙律- D菜好爽口好新鲜. 个沙律酱都好好味, 有D酸得来有少少辣. 白汁鸡皇蝴蝶粉- 有鸡肉,烟肉,洋葱,和水牛芝士.个白汁味道合到好处, 不过烟肉好似少左D啦. 总的来说, 食物方面其实真系唔错. 而且好适合一大班朋友食. 但环境就真系太细喇...希望将来分店可以有更大空间和更好服务啦~!
今日专程与6个好友来到食e间巨型PIZZA屋.

食物方面: 以下是我们7人order的食物

教父之选PIZZA(size:24")
凯撒沙律
白汁鸡皇蝴蝶粉
白汁鸡皇蝴蝶粉- 有鸡肉,烟肉,洋葱,和水牛芝士.
个白汁味道合到好处, 不过烟肉好似少左D啦.

2011-07-29
凯撒沙律
白汁鸡皇蝴蝶粉
教父之选PIZZA(size:24")