(非会员)
2009-01-21 7 浏览
未试过12点去到一间餐厅, 都要等40分钟先有得坐. 你想试的话, 就去芽庄啦!我地5个人, 后面排队0既就有3个人或者两个人, 点解有两张枱走左5个人, 个派筹0既哥仔唔问我地介唔介意分枱坐, 而系俾晒后来0既人入座? 仲要有一对男女个男0既系外国人, 一黎到就俾人入座.等左30分钟我地已经问哥仔点帮我地安排, 佢先识问我地愿唔愿意分枱坐. 我地话, 点解头先唔问, 佢竟然答我地 " 头先无枱". 简直擘大眼讲大话, 唔通当我地5个人12只眼 (其中一人戴眼镜) 系盲0既?同佢理论, 佢仲要寸返你转头. 我喉咙痛都要大声咁同佢讲: 我以后都唔会黎, 佢仲继续驳咀........我唔知佢俾左0的咩服务我地而值果10% 服务费?果个咁0既set lunch, 杯冻柠茶淡而无味......................................都可以值$44+10%见外国人就好招呼, 本来坐6人都可以只俾4人坐, 对老人家就态度恶劣, 要人等10分钟先俾人搭枱 - 因为张二人枱住左个外国女人. 媚外! 以后都唔帮衬要帮衬 ? 得, 华人与狗, 不得内进!!!!!!!!!!!!!!!
我唔知佢俾左0的咩服务我地而值果10% 服务费?
媚外!

以后都唔帮衬
要帮衬 ? 得, 华人与狗, 不得内进!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!