2024-06-23 1172 浏览
几年前喺观塘食过几好,所以喺附近想食日本嘢咪拣呢度,但系估唔到超级失望,整体非常差。一坐低已经闻到阵噏味,唔知系家私定边度传出嚟。由坐低到食咗3碟嘢都无人俾茶我哋,我仲以为呢度无茶供应,问一问原来系有嘅,其实计埋我哋得2枱客,你连茶都唔俾人😅😅第一轮食物算快嘅,之后再加单叫咗串烧同天妇罗,但等足25分钟,问一问先知原来做咗张外卖单先,呢个系侍应亲口讲,最后我话cancel order啦,先话烧紧。吓?你话多人做唔切我都明呀,2枱客咋ok?隔离𠮶枱仲要系差不多食完,我唔系呢头order𠮶头问,真系等咗25分钟,见又无其他客,问一问就收到呢个答案。到食物,俾咗百几蚊叫咗个「蜘蛛」完全唔值呢个价,蒜香牛油烧帆立贝系完全无味,我连丁点蒜味都食唔到闻唔到,真系无味!系最一开头嘅火灸左口鱼裙边寿司唔错,入口即溶嘅,得呢个可以接受。一句讲晒无下次!
一句讲晒无下次!