2024-08-22
12:50嗌左外卖自取,预计13:02有得拎13:05过到去冇,都正常,咁咪等多阵13:10都系未有,去问佢嘅员工叫佢帮我跟一跟个员工入都冇入去就话未有单我俾佢睇已经有单no.同自取时间,自取时间亦都已经过左,佢地点会未有单但个员工都系话未有单,连入去问下都冇去到13:20,我再问佢会唔会入去问下张单个情况,佢先入去问最后嘅答覆系已经出左,姐系俾人攞左其实呢啲事间唔中都会发生,只要你出番俾我就冇问题但系𠮶个员工话要拎番张单,话佢哋唔会食死猫呢一句真系好有问题,首先我嘅重点系点解第一次问你嘅时候你唔跟,呢个唔系死猫,你系真系冇做其次唔好讲到张单俾人拎左你一啲问题都冇我已经好明确咁讲左个问题重点系我第一次问嘅时候佢冇去跟,点解佢可以话呢个系死猫,佢死都话唔系佢哋嘅问题老实讲你快手出番俾我就得,佢系都要咁讲,仲好意思叫我下次再去,你咁嘅服务点会再去,成个中环冇晒野食都唔会再帮衬
13:05过到去冇,都正常,咁咪等多阵
13:10都系未有,去问佢嘅员工叫佢帮我跟一跟
个员工入都冇入去就话未有单
但个员工都系话未有单,连入去问下都冇
最后嘅答覆系已经出左,姐系俾人攞左
其实呢啲事间唔中都会发生,只要你出番俾我就冇问题
但系𠮶个员工话要拎番张单,话佢哋唔会食死猫
其次唔好讲到张单俾人拎左你一啲问题都冇