2020-12-12
屯門HANDS分店,我見新開左一陣,今日無咩人,咪唸住試下啦。點知伏左!🤮🤮🤮首先,我第一次黎食,唔知係自己寫單,咁我舉手叫待應落單,佢好悔氣咁講:「你自己寫單架!」ok, fine, 咁我自己寫囉!🥱🥱🥱好啦,其實我主要想食酸菜魚,張檯既單張就寫有得選擇大辣、中辣、小辣,咁我咪落單囉,但見張落單紙無得選辣度,所以我自己手寫小辣,落單後見張單上無寫小辣🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️,我又問下個待應,佢答我:「宜家得番中辣,無得揀,檯上面張野未得閒換!」說吧,轉身離去!這個時勢,還是這樣的服務態度🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️,作為客人我又點知你張紙係錯,無辣度楝呢🙅🏻♀️🙅🏻♀️🙅🏻♀️!?真的不知所謂的餐廳。再講,野食唔好食,又細碟又貴,我被呃一次,唔會再幫襯了!午餐2位食左$163,大家自行決定抵唔抵去啦?
午餐2位食左$163,大家自行決定抵唔抵去啦?