2012-06-14
因为系OPENRICE见到有天使魔鬼地方,而且有张好令的chair,所以黎左但系都应该估到会比人坐左啦,所以去左魔鬼个边见到d野食不算太吸引,价钱又唔系太平,对呢间野不太大好感,只系普通友人叫了二人餐,两个主菜,一个小食,两杯野饮$178但系d野食成个钟后先黎,本来个个想黎呢度食lunch,around 1:15到点知野食三点先黎齐,我个fd早餐都冇食,所以已经饿到冇哂feel白汁磨姑饭,我试左一口,唔好食的,太多白汁姐哂磨姑 d味,变得难食,我个fd都冇食哂,虽然好肚饿白汁烟肉意粉我都试左一口,都系0觉得白汁多得济,所以同头先个饭差不多,都系唔好食,烟肉份量不算多,而且切得好细粒,睇落好似好多咁小食系鸡翼,我冇试,不过我个fd话呢餐最好食系呢个蜜糖鸡翼,不过其实比起出面,呢个鸡翼都可以话唔系太好食,只不过呢度d野食实在...香芋么么茶,不够冻,不过味道不错,可以一试我叫左个cake set$46饮朱古力咖啡雪芭,补差价$12我叫d人推介所以叫了,讲起呢杯野,我等左9个字,问个waitress,佢话出紧黎,我就再等,等多15mins,再问同一个waitress,佢话乜仲差野饮咩?应该黎
但系都应该估到会比人坐左啦,所以去左魔鬼个边
友人叫了二人餐,两个主菜,一个小食,两杯野饮$178
白汁磨姑饭,我试左一口,唔好食的,太多白汁姐哂磨姑 d味,变得难食,我个fd都冇食哂,虽然好肚饿 白汁烟肉意粉 我都试左一口,都系0觉得白汁多得济,所以同头先个饭差不多,都系唔好食,烟肉份量不算多,而且切得好细粒,睇落好似好多咁 小食系鸡翼,我冇试,不过我个fd话呢餐最好食系呢个蜜糖鸡翼,不过其实比起出面,呢个鸡翼都可以话唔系太好食,只不过呢度d野食实在... 香芋么么茶,不够冻,不过味道不错,可以一试 我叫左个cake set$46
饮朱古力咖啡雪芭,补差价$12
我叫d人推介所以叫了,讲起呢杯野,我等左9个字,问个waitress,佢话出紧黎,我就再等,等多15mins,再问同一个waitress,佢话乜仲差野饮咩?应该黎哂wo,差咩牙?有冇搞错,头先又话出紧依家又话唔知差咩,一时一样,好明显头先系hea答我啦!
我一追,佢立即到,所以一定要追,姐果唔系佢唔记得黎 我试饮左,果然都不错野,好重咖啡味,岩我呢个咖啡痴啦,上面cream不错,不过如果有酱就好,另外个雪芭我觉得好淡,同食冰有咩分别? new york cheese cake
我觉得卖相都ok,味道都系好一般,个cream 整得几令,只可以讲咁多,因为觉得冇乜野好评
题外话/补充资料:
以后不会再黎,服务超差,野食失水准