2017-08-26
因为见到杂志有广告所以同朋友去试试,最后的结论系未食过咁差既餐厅,我只觉的marketing 做得好好,吸引好多人黎食。星期五7点下班后同朋友去食,待应讲明要食到8:15pm 交枱,每位最低消费hk$150 (但可以放心,价钱不非,份量很小,$150系一定过的) 一坐下个风好大,系咁吹住个头,想换位,待应就话fully book,冇得换。结果吹到我同朋友都感冒了。点好菜后冇耐就有人黎话last order, 8:15pm 交枱,结果我地要连甜品都点埋,佢仲问我地甜品上得未,但主菜都未到,点食甜品?终于第一道菜上左西班牙炒饭,已经是最好吃的一味,海鲜几新鲜。最搞笑系7:40pm 佢放张单黎话唔该埋左张单,8:15pm要交枱,但黎得一碟,其他都未黎我点知8:15pm之前食唔食得切?之后黎左个烧鸡,鸡腿还可以,鸡胸好'鞋'我地食左两啖都食唔到,薯仔好咸仲有个千层面,底𠮶层有茄瓜几好食,但上面𠮶块芝士又系好咸。最后个甜品因为太急住点唔小心叫咗个朱古力,本来想要杂果的。朱古力呢一个好'溜' 仲有最重要一样野系,女厕系塞左唔可以用,一间餐厅连厕所都冇,d野又唔系话好食,嘢食太咸,食完好唔舒服,而且
终于第一道菜上左
西班牙炒饭,已经是最好吃的一味,海鲜几新鲜。
仲有个千层面,底𠮶层有茄瓜几好食,但上面𠮶块芝士又系好咸。
仲有最重要一样野系,女厕系塞左唔可以用,一间餐厅连厕所都冇,d野又唔系话好食,嘢食太咸,食完好唔舒服,而且待应长期黑面,每格15分钟就催我地记得要准时交枱,食物基本上都系到落肚😅,唔会再有下次去食,唔明点解咁多人去😒