2024-12-29
之前一直都有帮衬开,一排无食就再念住再去🫖一行两人叫咗5样嘢🥢脆脆富贵好米肠粉Ok好食嘅,keep到脆口~唔错🥢马拉小笼包阿姐成日强调D点心即叫即蒸,但上到枱勉强只可以叫暖暖地啰,味道亦一般,未试过都可以一试嘅🥢南北杏菜胆炖猪肺👍🏻佢嘅炖汤唔错👍🏻🥢腊肠润肠蒸鸡饭👌🏻米粒粒分明,好多𩠌,蜡肠润肠都偏甜🥢龙记陆宝烧卖拼盘👎🏻👎🏻👎🏻未至于好难食,但唔好食☹️👉🏻星加玻黑胡椒🦀烧卖⋯除左黑胡椒味咩都食唔出👉🏻十年陈皮牛肉烧卖~咪就系普通牛肉烧卖,不过陈皮味就唔多觉啰,👌🏻啦👉🏻冬荫功泰辣烧卖~有冬荫功嘅酸酸地,无咩辣👉🏻黑松露珍香烧卖~一般🤦🏻♀️其余两款我已经放弃,一啖都唔想再试本身我念住唔食就算嘅时候,有个阿姐不停问我系唔系好好食呢,我开头念住算啦由佢讲,点知佢重不停问不停问,好似要我赞扬佢咁,嗱系个阿姐问我架嘛,咁我讲真话啦🤷🏻♀️个烧卖唔好食啰,个阿姐听到之后超无礼貌,话呢个系最新𠮶款点心,唔系之前出个款,我回覆佢话好唔好食同佢系边款无咩关系㖞!佢最后好无礼貌咁同我讲话口味嘅嘢你食唔惯姐,咁都无办法!!之后佢当我张枱透明嘅一样,无茶都唔加水😑其实阿姐你唔接受客人评语你又何必问呢?唔通
一行两人叫咗5样嘢
🥢脆脆富贵好米肠粉
Ok好食嘅,keep到脆口~唔错
🥢马拉小笼包
🥢南北杏菜胆炖猪肺
👍🏻佢嘅炖汤唔错👍🏻
🥢腊肠润肠蒸鸡饭
👌🏻米粒粒分明,好多𩠌,蜡肠润肠都偏甜
🥢龙记陆宝烧卖拼盘
👎🏻👎🏻👎🏻未至于好难食,但唔好食☹️
👉🏻星加玻黑胡椒🦀烧卖⋯除左黑胡椒味咩都食唔出
👉🏻冬荫功泰辣烧卖~有冬荫功嘅酸酸地,无咩辣
👉🏻黑松露珍香烧卖~一般
🤦🏻♀️其余两款我已经放弃,一啖都唔想再试
其实阿姐你唔接受客人评语你又何必问呢?唔通你要个个都要回答你好好食~好正呀咁先接受,我第一次写食评都系因为你呢间店,其他员工都好有礼貌,唯独阿姐成日唔系不停sell人比$300入会~又不停吹嘘有4间分店,真系好影响心情。