(非会员)
2008-01-10 6 浏览
我琴日同我朋友去食lunch,去到我地唔想坐门口位叫佢俾另一张唔系门口位既台俾我地, 但系张desk未执, so佢叫我地等等, 点知转头佢行去门口果张table开晒dchair叫我地去, 讲到明唔坐都迫人坐, 服务劲唔得!!!算! 坐低叫佐2个佢出名既角chik鱼生饭lunch set,等佐好耐都冇泥..汤又完全唔俾, 要我地吹佢佢先记得,由于果个lunch set有2份前菜, 佢泥佐一份另外一份到我地走都冇俾, 因为我地唔记得佐有另一份, 但系点解个waiter自己都会唔记得, 仲要果时系冇咩人ga间铺, 即刻好火滚.佢个鱼生饭到佐, d鱼生劲小, 有d仲chik到好似碎咁, 劲细!! 点知连个饭既玉子同蟹lau都冇, 我地都奇怪, e wei佢sold out喇, 点解走果时见到其他人都有ga, 即刻超火滚, 佢好似明呃人咁..唔会唔记得呀个"师父", 仲有旧wasabi大到armarm放满zi油碟.好野!!!d waiter又不知所谓, 叫佢做野又慢吞吞, 要俾d咩客人都唔知, d set lunch同饭包咩自己都唔知,仲懵懵下.仲要系咁加价, d料又少, 一d都唔抵..我朋友食
我琴日同我朋友去食lunch,
点知转头佢行去门口果张table开晒dchair叫我地去,
讲到明唔坐都迫人坐, 服务劲唔得!!!
等佐好耐都冇泥..

汤又完全唔俾, 要我地吹佢佢先记得,

仲要系咁加价, d料又少, 一d都唔抵..

我朋友食完琴晚同今日系咁肚all, 劲dirty同唔fresh!!

e后都唔会再食.

三十几蚊个lunch 系metro city仲有大把选择!!!

不值一去!!