超级差评🤮🤮🤮🤢🤢🤢🤢😡😡😡😡😡🤬🤬🤬🤬🤬冇一样野系满意。1:服务态度极差  啲服务员叫十世都唔应 2:野食图文不符得夸张  啲野又难食  3:价钱唔公道  性价比低👎🏿  4:冇学生餐但死话迟啲有  𠱓住啲客  5:卫生极差  明明新开但边边角角位极多尘埃  6:跟餐送嘅菜蜜味如水  揾鬼食咩🙄🙄🙄😰  p.s.最后埋单个阵个呀叔唔肯收5毫  本身冇咩野  但愈谂愈嬲(态度极差)所以就翻转头揾佢 ,问佢点解唔收同想换翻$1 一开始佢支支吾吾拖拖拉拉唔肯换,后尾系我态度强硬追问,佢先话系因为银行收手续费 ,我心谂关我咩事  就话收费同你收唔收5毫有关系?佢就死死地死话换比我地(其实系咪真系咁着紧个5毫嘅重量?梗系唔系啦大佬 纯粹系唔gur 佢)。真系一啲都唔满意  冇一样满意😡😡p.p.s我地四个学生妹去 佢地睇我地林善所以先踩住上😡😡👎🏿👎🏿👎🏿
超级差评🤮🤮🤮🤢🤢🤢🤢😡😡😡😡😡🤬🤬🤬🤬🤬冇一样野系满意。
1:服务态度极差  啲服务员叫十世都唔应
2:野食图文不符得夸张  啲野又难食