2022-06-13
#慧食猫 #sorriso_葵青区-慧食猫呢间手抓饼,相信有去开葵广嘅都唔陌生,一直都系平靓正、足料,好多人买,个老板长期都劲忙整紧饼、会同客倾计,之前仲贴张poster叫人「真系想食先好买,唔好哂无谓钱」,落完order之后叫人行住街先10分钟后再返嚟比钱攞饼,有客话你唔惊我唔返嚟咩?佢居然答咁我都冇办法,返嚟攞饼啲钱放哂喺枱面叫客自己找钱😯,佢又真系认得客个样同埋叫左啲咩先劲,咁好记性手抓饼最好预返早少少嚟,因为卖哂就冇,之前见过好多手抓饼都系逐样材料计,一样材料都起码$30起🥙【A蟹柳手抓饼】 $23 (8.6/10)有蕃茄、生菜、沙律酱、蟹柳,蟹柳佢都真系比得几多,我攞到返屋企生菜都仲做到爽脆嘅口感😙,啖啖都食馅,劲足料、够哂fresh🥙【B火腿鸡蛋肉松手抓饼】 $26 (9.3/10)有生菜、蕃茄、火腿、煎蛋、沙律酱,仲有大量肉松,我劲钟意佢啲肉松,成个手抓饼食落唔油,食完仲好想食😋😋🥙【G火腿鸡蛋烟肉手抓饼】 $27 (9.1/10)有蕃茄、生菜、火腿、煎蛋、沙律酱、大大块烟肉,呢个就劲多料,钟意烟肉嘅朋友一定系拣呢个#sorriso_葵芳 #sorriso_新界-📍【慧食
🥙【A蟹柳手抓饼】 $23 (8.6/10)
🥙【B火腿鸡蛋肉松手抓饼】 $26 (9.3/10)
🥙【G火腿鸡蛋烟肉手抓饼】 $27 (9.1/10)
#sorriso_葵芳 #sorriso_新界
📍【慧食猫】