2020-07-01 45 浏览
行过见到呢间专食鱼面同埋鱼乌冬嘅小店,觉得几特别就试吓。一出䢂门就已经系餐厅,座位虽然有少少迫,但系都坐得几舒服。全部午餐都会包三色小食同餐饮,小食包括麻酱海苔 + 柚子汁萝卜+ 甜小薯,当中海苔我觉得系最好食!➡️ 鱼面决战鱼乌冬:Twins鲜竹鱼卷 ($72)想试晒鱼乌冬同鱼面嘅人拣呢碗就啱。其实2款差别在于粗同幼,口感同味道都差不多,好爽好弹牙同几香鱼鲜味。鱼卷食落都好新鲜爽口!➡️ 无骨烤鸭浓鱼汤料理 (鱼乌冬) ($70)烤鸭嘅制作时间需时,上菜时个皮仲系脆脆地,但系味道有少少膻,而且份量唔多。午市时间黎都几多人,建议要早d黎啊!面面地址📍: 旺角弥敦道726号1楼.............................. 味道😋: ⭐️⭐️⭐️💫环境👀: ⭐️⭐️⭐️💫服务👨🏻‍🍳: ⭐️⭐️⭐️抵食💰: ⭐️⭐️⭐️

➡️ 鱼面决战鱼乌冬:Twins鲜竹鱼卷 ($72)
鱼面决战鱼乌冬:Twins鲜竹鱼卷

➡️ 无骨烤鸭浓鱼汤料理 (鱼乌冬) ($70)
无骨烤鸭浓鱼汤料理 (鱼乌冬)

午市时间黎都几多人,建议要早d黎啊!

面面
地址📍: 旺角弥敦道726号1楼

味道😋: ⭐️⭐️⭐️💫
环境👀: ⭐️⭐️⭐️💫
服务👨🏻‍🍳: ⭐️⭐️⭐️
抵食💰: ⭐️⭐️⭐️
2020-06-25
鱼面决战鱼乌冬:Twins鲜竹鱼卷
  • 无骨烤鸭浓鱼汤料理 (鱼乌冬)