2019-08-06 426 浏览
差唔多日日都嗌外卖,听电话个阿姐态度已经劲差, 算数,但系日日叫嘅嘢一样,洋葱猪扒饭加可乐,啲价钱日日都唔同,劲海鲜价,几个月里面$50/$51/$52/$53都试过,都算!𠮶几蚊鸡,最重点系啲态度劲差,明明寻日收$50, 今日无啦啦跳到52,只系打去查询一下,听电话𠮶个系😵劲恶既女人,一句答:系呀加价(其实预咗甘答)只不过都系想问一问,我问几时加,佢话上个礼拜,我话寻日先至收完$50,跟住佢就好恶咁样话「咁收小左你啰,快啲俾返两蚊我添啊」😨😨😨😨😨之后我净系答左句「下!」,因为实在太无奈,之后个阿姐竟然话「你唔好再打嚟啦,再打嚟我收返你𠮶两蚊」,我只系打咗一次叫外卖,查询打咗一次。真系超级无奈,呢个外卖听电话嘅阿姐咩态度,即系叫我以后唔使黎帮衬,以后唔使叫外卖,得!冇问题,即刻帮你宣传开去😡😡😡😡其实我俾返你唔系一个问题,你餐牌冇写,打电话落单你又唔讲加咗,其实都持续左好多次,一时51一时52,一时又50我哋都算,持续左几个月,今次忍唔住先出声,打去查询返究竟几钱,竟然得到呢个答案!(更新)过左一个星期有同事再叫外卖(竟然收$50)所以觉得呢间唔老实