2022-06-10
二人分享 ($328)*openrice 订座$263二人餐前菜包咗餐汤同凯撒鸡肉沙律🥗餐汤系牛肉蕃茄杂菜汤🥫,非常之真材实料,饮到好多杂菜粒外,亦都有牛肉粒,酸酸甜甜非常开胃🤰🏻而凯撒鸡肉沙律更加系卧虎藏龙🐉,就咁睇就feel到佢好大盘,但原来底下面全部都系鸡肉,而且煮得好滑嫩,配埋小蕃茄、沙律菜同芝士🧀真系100分💯主食方面就系三选一,有澳洲牛肉眼扒、苹果酱厚猪扒🍎同香煎䲞鱼柳🐟我哋就拣咗肉眼扒加5成熟🥩,不得了肉眼油脂感好重,juicy得黎够软腍,而且好重牛味,真系会食唔停口,完全唔觉得heavy🤤💕 另外仲有三选一嘅意大利粉/饭🍝,包括辣鸡意大利粉、咸蛋黄卡邦尼烟肉意大利粉、同埋肉丸阔面,我哋就拣咗咸蛋烟肉意大利粉,烟肉份量几多🥓,而意大利份同咸蛋酱出奇地夹,整体几特别亦都易入口✅而是日甜品就系芝士蛋糕同咖啡蛋糕☕️,芝士蛋糕偏实身,都好重芝士同忌廉味🍰而咖啡蛋糕本身唔算好湿润,配埋cream同朱古力酱食,味道就更加丰富🍫饮品本身包茶/咖啡,而叫无酒精饮品有半价,所以我哋叫咗朱古力Oreo沙冰同杂莓乳酪沙冰 (各+$17) 🍧两杯都份量好足,Oreo沙冰真系冇得输,仲有两枝朱古力
*openrice 订座$263
二人餐前菜包咗餐汤同凯撒鸡肉沙律🥗
饮品本身包茶/咖啡,而叫无酒精饮品有半价,所以我哋叫咗朱古力Oreo沙冰同杂莓乳酪沙冰 (各+$17) 🍧两杯都份量好足,Oreo沙冰真系冇得输,仲有两枝朱古力卷同Oreo饼,味道几浓又唔会太甜✨杂莓酸酸甜甜,配埋乳酪香甜得黎又好易入口😋
Extra comment🖍
•除咗二人套餐,亦都有一人套餐可以叫,价格都系120左右,好抵食🤤🤤另外仲有happy hour时段 ,可以叫酒加小食🍷