2018-11-06
唔黍真系唔知原来坚尼地域四周有好多装修又靓又有特色嘅食肆,今日同老公撑枱脚嘅呢间系其中一间,门面装修好吸引,好大,好霸气,而且地点非常近地铁站,地铁站一出对面已经系。我同老公都好喜欢食烧肉,一坐低已经俾佢个特选二人烧烤餐吸引住,好似唔错,几抵食。$388,平均每人百几蚊,有汤、有沙律、2 个小食,有主菜烧肉、烧野菜、仲要有埋鳗鱼炒饭、甜品同饮品!(真系坚多野食,仲要样样都试到D,呢个餐认真唔错👍🏻)呢碟味噌大根煮牛舌非常好味,牛舌仲要炆到又淋又入味,就连D萝卜都好好味👍🏻建议大家小食可试呢个。另外,佢个秘制薯仔沙律,非常有特色,除左有薯仔粒加红萝卜粒之外,最特别系佢加左D薯片系面,原来甘样食薯仔沙律系甘正👍🏻,囗感层次非丰富。至于主菜,我地拣左安格斯牛肉盛盒🥩可以试唔同部位嘅牛肉,有薄切,肉粒状,有牛仔骨。肉质卖相都唔错,份量亦都唔少,套餐黍讲,算唔错。我地二公婆甘爱食烧肉,除左系因为好味之外,仲好享受自己烧嘅过程,好自娱😆!佢呢个套餐成个小型放题甘,食到我地又饱又满足,睇黍下次要再黍食过😋!
(真系坚多野食,仲要样样都试到D,呢个餐认真唔错👍🏻)
至于主菜,我地拣左安格斯牛肉盛盒🥩