2019-05-08
今次同朋友庆祝生日,见到呢间有得任食韩烧、鸡煲同火锅,连海鲜都任食真系令人口水都留晒出黎🤤因为我地人多,呢d送既牛肉、猪肉、豚肉同海鲜都系double咁比我地真系食得呢样黎都食吾切另一样呀!牛肉朋友话吾错,猪肉豚肉都系正正常常既,海鲜有圣子、虾、象拔蚌、沙白、大蚬、鲩鱼同龙趸,除左象拔蚌同圣子冇得refill其他都可以。不过我地只系想要多d虾,一次都未加就话冇晒其他海鲜真系想食多d个肚都冇位,因为仲有好多熟食、边炉同韩烧野都想食,连鸡煲都可以refill既时候,差d就吾记得留位比甜品啦!另外仲有送煮好左既鲍鱼同花胶,生日前后一日仲送你寿包添黎呢到食野真系记得之前吾好食太饱,如果吾系就试吾晒啦!P.S. 靓女话任食海鲜好多就会冇架啦总结黎讲,呢个价钱食到咁多野真系好抵食,食物吾算太差,都多野拣,地方都够大,朋友聚会都会系吾错既选择
P.S. 靓女话任食海鲜好多就会冇架啦