2023-06-23
已经第2次黎帮衬,每次都有惊喜。今次order左黑松露野生竹笙松茸菌汤底,个汤又香又入口舒服,原来里面重有羊肚菌。一坐低先送个冬瓜豆腐海鲜炖汤,小食黎。小食分别有鬼马油炸鬼,麻辣拼盘,黑桦牧场同埋海鲜拼盘。今次主要黎食佢个广岛牡蛎及北海道元贝,加$108就可以任食,食2盘都抵哂la。上次就系试过,好味道再黎 encore. 因为佢地d 蚝全部系日本空运黎,保证新鲜。连我本身唔系好食蚝,但试过后都会食多几只。入口又肥又大,好味呀。呢到打边炉,牛系必食,尤其是A5和尚头,牛味又重又香,一定要食多几盘。饮品方面,我个人推荐蜜瓜沙冰,唔系太甜又香。无个d好假药水味,老板话系佢亲自煮理。d茶都几香,记得要试下。最后食埋个雪糕,完美
最后食埋个雪糕,完美