2023-09-15
我哋叫咗2个lunch set,一个set入面包沙律/汤(前菜)+主菜。由于当日店员比较忙,所以汤未煮好,只可以拣沙律🥗 不过冇谂过上菜个时店员好nice同我地讲佢特登用咗2种唔同汁,等我地可以试多个味🥹老实讲,冇谂过一间小店竟然会主动做多一步,令客人有更好嘅体验🥰🌟 橄榄油同黑醋,柚子胡椒呢2个汁都好好味,好fresh🌟连沙律菜都好新鲜Black Truffle Risotto $148黑松露味闻落去好香,不过食落去味道偏淡,成个饭既味比较清淡,可以落多少少盐🫢 Spaghetti Carbonara $118 蛋黄味好浓嘅卡邦尼🥰意粉既质感适中,唔会太软~成个意粉既味道都好好食,算系我地系香港食过数一数二嘅卡邦尼意粉😚🫶🏻Daily Cake (伯爵茶巴斯克芝士蛋糕)$48!!!超级超级震惊!!!超级无敌好食!🥹😳❤️由于上次食Hemma既经验,对巴斯克已经冇乜信心,冇谂过系呢度食到既系咁出乎意料🫶🏻😍 超级推介大家去试!Daily drink $20 正常都几香~一间cafe做到蛋糕好食,思考客人嘅需要,仲咁有礼貌,真系冇得唔推介俾大家🥹❤️ 而且呢间cafe系pet friendl
沙律/汤(前菜)+主菜。
Black Truffle Risotto $148
Spaghetti Carbonara $118
Daily Cake (伯爵茶巴斯克芝士蛋糕)$48
Daily drink $20
正常都几香~
一间cafe做到蛋糕好食,思考客人嘅需要,仲咁有礼貌,真系冇得唔推介俾大家🥹❤️ 而且呢间cafe系pet friendly,当日坐我哋隔离枱就系有一只狗仔🥰店员仲整左狗狗食品比佢食,好贴心~🫶🏻