2023-02-14
Y Show Tasty📍12/F, 8 Hau Fook Street, Tsim Sha Tsui😋 4.8/5尖沙嘴厚福街一向都系超级多餐厅,上星期就约左朋友去左间扒房西餐厅,超级有惊喜🥰🥰🥰🔸法国蓝青口白酒牛油汁煮扁意粉 $198本身扁意粉就系我的最爱,加埋呢度既酱汁用左平时不太常见既match— 牛油加白酒煮蓝青口,酒香点缀,呢个意粉超赞呀!😍🔹经典美式煎封Excel西冷扒配薯菜 $298呢个牛扒质素简直媲美高级扒房,外皮煎到香脆,里面肉质粉红色,加埋牛油同迷迭香既点缀,呢块扒加埋呢个价钱,简直系超水准既100分🥰🥰🥰🔸黑松露薯条 $48呢个薯条看似一般,但系外脆内软,再搭配埋黑松露酱料,超级正😝😝我念我一定一定会来食多次呢间餐厅既牛扒,真系101分超水准👍🏻👍🏻#hkfoodie #tstfood #westernrestaurant#steak #zoeintst
😋 4.8/5
🔸法国蓝青口白酒牛油汁煮扁意粉 $198