2022-11-07
Royal Italian - 超级神秘嘅高质PIZZA!🪀📍中环利源西街5-7号利源大厦1楼夜晚晚行到楼下真系有少少惊吓,但见不少食评都话虽然店面麻麻但PIZZA超级高质素就壮胆试下。不过架LIFT体落都几旧下…好彩都系搭一层就到!一出LIFT好彩墙面有安心出行提醒我地已经到,真系摸五太到门口,好快已经有个Staff问我地有无预约再斟水比我地~🤣而呢到系SCAN QRCODE自助落单,见都几多网上外卖平台送货员上门取货,应该主要都系做外卖生意,价格都真系几平!见到个个都大推Pizza当然要试试!尤其Salmone Pizza真系其他地方几少有~Salmone PizzaMarghetita with Smoked Salmon $110烟熏三文鱼切成细细块上面再加上满满嘅Cheese~~~!饼底薄身但食落又几有咬口,虽然望落表面有少少油,但出奇地入口不会太油腻(*^_^*)特别批边系超级香脆,而烟三文鱼加埋芝士的组合其实味道都啱啱好,又不会太咸要疯狂饮水~$110真系抵食到爆,仲可以+$20再加大~但就甘都够两个人食!😚Chicken Tikka Pasta🥳Penne Pasta
📍中环利源西街5-7号利源大厦1楼
不过架LIFT体落都几旧下…好彩都系搭一层就到!
问我地有无预约再斟水比我地~🤣
Salmone Pizza
烟熏三文鱼切成细细块上面再加上满满嘅Cheese~~~!
Chicken Tikka Pasta🥳
Penne Pasta Cooked with Sizzling Chicken Tikka, Olives and Tomato Sauce $90
好神奇呢🤣印度风味嘅PASTA🤣
食落会有种熟悉的印度香料味但又不会浓郁到盖晒其他味~
长通粉配上印度咖哩鸡肉比想象中好食呢!同埋超超大碗~一个女仔一定食五晒!
📝 推推!~虽然环境唔靓但食物质素真系超晒班!中环200蚊可以又食到PIZZA同埋PASTA真系得呢间先有,我觉得好值得大家黎瓹窿瓹罅寻宝!野食真系好好味!😚