2021-12-22 50 浏览
超级精致点心🤗🤗🤗星期日点少得带屋企人饮茶🙂去咗间非常精致同埋感觉新净嘅酒楼,入面啲点心比一般酒楼精致好多,可以用来打卡😍全家都食得好开心❁ 鸟语花香雀笼点心 $168超级吸引😱一见到点心纸即刻落咗单,超级精致啊冇谂过饮茶都可以好似酒店下午茶咁样打卡!!!!!点心总共有三层,上面𠮶层系芋头酥,卖相好靓好浪漫。中间就系流心煎堆,热辣辣脆卜卜好好食🤗最底𠮶层就系点心,好丰富。❁ 金光灿烂点心拼盘 $88呢个点心拼盘超抵食,隔离每张枱都有叫,总共有八件点心,啱晒一家人唔同口味,而且价钱好抵😜😜😜过嚟饮茶一定要试吓。❁椰皇雪蛤炖鲜奶 $55甜品热辣辣好好味,椰汁味道香浓,份量都几多,成个配搭好吸引,味道夹,妈咪食得好开心😃❁ 鲍鱼烧卖 谂住试吓呢碟奢华嘅烧卖☺️果然冇令我失望,鲍鱼足足可以盖住成粒烧卖,烧卖唔会好多肥肉,口感好,而且好香口,正!全家都觉得呢间酒楼好高质,点心好精致好钟意呀!
超级精致点心🤗🤗🤗

❁ 鸟语花香雀笼点心 $168

❁ 金光灿烂点心拼盘 $88

❁椰皇雪蛤炖鲜奶 $55

❁ 鲍鱼烧卖

全家都觉得呢间酒楼好高质,点心好精致好钟意呀!