2024-10-23 348 浏览
今日去开将军澳踩单车 做完运动劲攰,见到呢间餐厅有鸡煲火锅放题 真系忍唔住要试一试一坐埋位店员已经好热心咁样同我哋讲解我哋嘅套餐包啲乜嘢 亦都特别提我哋嘢饮可以任饮包埋啤酒 仲会好细心咁问我哋边位会饮啤酒 咁佢之后就可以亲自拎啲啤酒俾我哋 店员俾我哋嘅感觉非常之细心 亦都好热情系非常难得一见首先一开始有小食送 今日我哋有松露虾多士 凉拌云耳 麻辣鸭血 渍牛膀 椒盐三文鱼头腩虾多士超松脆松露味好出 鸭血亦都好够辣 盐三文鱼头腩好惹味超级开胃 云耳同埋鸭血亦都好适合做开胃菜开胃菜完之后店员好迅速咁样上咗三文鱼刺身俾我哋 三文鱼刺身非常之新鲜摆盘亦都非常之精美鸡煲嘅鸡非常之嫩滑店员呢亦都好热心咁样帮我哋去搅拌个鸡煲令到我哋个鸡煲唔好黐底呢个非常之值得一赞食完鸡煲店员都好主动咁样为我哋送上海鲜拼盘 海鲜拼盘嘅食材非常之新鲜 亦都有好少见嘅蚝同埋蛏子 去到打边炉嘅时侯 见到碟牛 简直系靓到惊为天人估唔到呢一个价钱可以食到呢一个咁好质素嘅牛 简直系令到我非常惊讶 其他附送嘅菜式亦都非常之出色鱼皮好松脆 饺子好新鲜 牛丸亦都好有牛肉味最后食到好饱嘅时候啲嘢都系我哋送上雪米糍为我哋呢一个美食之旅划上完

最后食到好饱嘅时候啲嘢都系我哋送上雪米糍为我哋呢一个美食之旅划上完美嘅句号
总括而言 非常推荐十分抵食