见到好多人都推介呢一间系上环嘅终于的起心肝去试吓啦!呢度环境好干净,坐得又舒服,唔会有平时食车仔面𠮶种好迫又要食得好急嘅感觉。虽然佢价钱比平时嘅车仔面贵少少,但我真心觉得好值得!特别要赞一赞佢𩠌嘅份量,真心超级多!!食完真系有种饱到上心口嘅感觉!所以细食嘅朋友记得拣少面啊~.《三𩠌套餐 - 黑松露鸡肉水饺、极品牛腩条、酱烧猪软骨、猪红、鱼皮饺、紫菜粗面配卤水汁》$55+$36《三𩠌套餐 - 黑松露鸡肉水饺、极品牛腩条、入味猪大肠、香煎午餐肉、紫菜粗面配咖喱汁》$55+$24前排睇youtube见到有人食呢度嘅黑松露鸡肉水饺,终于明佢点解话呢个水饺系癫㗎!首先黑松露味真系好香好香,有一种食紧高级车仔面嘅感觉。虽然鸡肉味唔系好重,但配埋啲香菇同生菜,所有嘢加埋一齐就好夹好好味~名副其实皮薄馅靓!😋所有肉类都好好食,特别系极品牛腩条!!佢真系冇改错名,肉质完全唔韧,好腍好入味!!另外猪软骨都一样,好入味!汤底方边,今次拣嘅卤水汁同咖喱汁都唔错,个人比较钟意卤水汁多啲,甜甜地好特别,而亦都唔会过咸抢走晒啲𩠌本身嘅味道!咖喱汁就有一种港式咖喱鱼蛋𠮶种味道,唔辣嘅~.《咖喱鱼蛋猪皮双拼》$22实不
《咖喱鱼蛋猪皮双拼》$22
实不相暪,今次系我哋人生第一次食猪皮🙈然后我就爱上左~超级有惊喜!腍得来又有咬口,好好食呀~~另外鱼蛋虽然系陈皮鱼蛋,但陈皮嘅味道唔会太重,加上咖喱味好入味,令到我反而觉得有一阵阵嘅陈皮香味,唔会太浓。
《千杯不醉鸡翼 - 三只》$22
第一次食热辣辣嘅醉鸡翼,原来都唔错㖞!鸡翼好大只,肉质鲜嫩。酒味唔会话太浓,个人觉得如果再重少少走未我都接受到!
《唐生菜》$20
正正常常,都算几新鲜。
三𩠌套餐
极品牛腩条