2023-07-24
牛舞喺香港烧肉界好有名气☺️啲牛出名高质,有得食烧肉又可以打边炉👍🏻今次佢哋又有新搞作”泰华丽”✅惠顾任何全日放题加 HK$98即享原只加拿大龙虾冬萨功汤,以及任食7款泰式美食❤️❤️❤️✅铜锣湾分店星期一至日,午市全日放题七折 (2:30pm - 4:00pm) / 晚市全日放题八折 (5:00pm10:30pm)呢段时间内可以尽情无限时任烧👍🏻✅午市定食1. 2人惠顾,1人半价我哋升级左“泰华丽”原只加拿大龙虾冬萨功汤,入面真系有大大只龙虾,仲有好多膏❤️啲虾膏融入左啲汤入面,所以汤底有膏味我饮咗好多碗☺️佢哋个冬阴功汤底会唔会太酸,啱晒我!呢到有烤肉又有火锅😚双重享受,佢地啲萨摩牛好靓全部都雪花,未烧都知好靓!有油脂香得黎同时又有牛味浓。烧肉方面,好多款和牛,我最推介萨摩牛赤肉❤️❤️❤️脂肪比例比较高,烧完之后真系好香好好食,烧到佢仲有少少粉红色就够㗎啦,如果唔系会过火,呢个状态嘅牛赤肉真系完美😝😝😝油脂丰富好好好好食!除此之外,仲有矶煮鲍鱼、甲罗烧、牛油清酒煮蚬等等全部都系靓料,格罗烧装住满满蟹膏蟹肉,咸咸地好好食🤭鲍鱼大大只大只连壳上。刺身方面都唔错,基本上常见𠮶啲都有齐。火锅方面我推介萨摩
10:30pm)呢段时间内可以尽情无限时任烧👍🏻
✅午市定食
1. 2人惠顾,1人半价
呢到有烤肉又有火锅😚双重享受,佢地啲萨摩牛好靓全部都雪花,未烧都知好靓! 有油脂香得黎同时又有牛味浓。烧肉方面,好多款和牛,我最推介萨摩牛赤肉❤️❤️❤️ 脂肪比例比较高,烧完之后真系好香好好食,烧到佢仲有少少粉红色就够㗎啦,如果唔系会过火,呢个状态嘅牛赤肉真系完美😝😝😝油脂丰富好好好好食!
火锅方面我推介萨摩牛薄切(涮涮锅)🤭 呢只牛本身都唔系好多脂肪,所以渌熟之后牛味比较重,依然系好香好香。我偷偷地将呢一种牛拎去烧,果然完全唔够渌好食😳 overall好高质,牛魔王唔可以唔黎!