2020-05-30 110 浏览
📌 八屋~旺角终于赶喺结业之前试一次🥺身为抹茶控嘅我觉得呢度嘅抹茶雪糕真系好好味‼️佢哋用咗日本JAS有机认证宇治抹茶粉制作,主打抹茶同焙茶嘅雪糕同埋饮品🍵希望佢哋喺不久嘅将来可以重开🥺1️⃣宇治抹茶X豆腐味软雪糕 $35卖相真系好吸睛😍Size都几大,表面洒满抹茶粉,入口好软滑😋味道苦中带甘,抹茶味好香浓💚甜度刚刚好,食完之后真系好有惊喜!个人认为呢间好味过Via Tokyo🤣豆腐味雪糕都好creamy,味道好正👍🏻雪糕筒只有竹炭口味可以选择,但系较为淋身,唔够脆🙈不过雪糕真系好出色,好想试埋佢个焙荼味呀!🤤⚠️听日系Last Day,想试嘅就快啲去啦!🍦#hkhungryfoodie旺角#hkhungryfoodie日式#hkhungryfoodie雪糕✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨💵: 8/10🍴: 八屋 📍: 旺角花园街2-16号好景商业中心地下20号舖
📌 八屋~旺角

1️⃣宇治抹茶X豆腐味软雪糕 $35

⚠️听日系Last Day,想试嘅就快啲去啦!🍦

#hkhungryfoodie雪糕

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨