招聘中
$20,000
月薪 (面议)
2022-12-21 45 浏览
📍ASK cafe上环皇后大道中181号新纪元广场低座2楼206-207号舖。。系上环返工嘅朋友成日都同我讲新纪元广场有间好靓好IGable嘅Cafe而且成日都系IG见到唔少人饮咖啡印自己嘅相系面,所以都已经一早bookmark定依间餐厅要试试🥰一入到去就见到餐厅正中个花花打卡位!布置非常有心思,成间舖头都系粉色好少女心🥰面积虽然唔系好大,但楼底够高空间感都足够!🍵Macha Latte $44依度卖点就系可以打印你想印嘅相系咖啡面!本身我都谂左一阵印咩好😂我又无养宠物又唔想印人像,之后就谂到不如印我依个Foodie IGLogo!印完之后果然冇令我失望‼️因为效果真系好靓!用打卡完全系一流👍🏻抹茶味好都浓!$44一杯都几抵!又有得打卡,又有得饮😉🍫冻朱古力 $44唔会太甜,感觉似饮紧冻朱古力奶几好👍🏻🔸樱花虾多士 $78虾肉爽口弹牙,多士唔会烘到好干好硬咬落去仲有啲松软感觉!配埋千岛酱呢个配搭几好👍🏻🔹日式酱烧墨鱼饼(4件)$78墨鱼饼烧得刚刚好唔会过浓,几爽口弹牙,配上酱烧汁加埋紫菜一齐食几好!🌸依间餐厅最啱同班姊妹一齐打卡兼倾吓偈,轻松chill一日😉。。❤️多谢大家支持 。。#hk

📍ASK cafe

上环皇后大道中181号新纪元广场低座2楼206-207号舖

一入到去就见到餐厅正中个花花打卡位!
布置非常有心思,成间舖头都系粉色好少女心🥰
面积虽然唔系好大,但楼底够高空间感都足够!

🍵Macha Latte $44

抹茶味好都浓!$44一杯都几抵!
又有得打卡,又有得饮😉

🍫冻朱古力 $44

唔会太甜,感觉似饮紧冻朱古力奶几好👍🏻

🔸樱花虾多士 $78

虾肉爽口弹牙,多士唔会烘到好干好硬
咬落去仲有啲松软感觉!
配埋千岛酱呢个配搭几好👍🏻

🔹日式酱烧墨鱼饼(4件)$78

❤️多谢大家支持

#hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #食好西 #食好西系列 #hkinfluencer #hkig #hkigshop #eyefoodfood#eyefoodfood_铜锣湾#眼food肚窄 #食食食食食 #hkfoodstagram #hkfoodstagram