2024-04-26
今朝我嚟到将军澳的乐面嚟享受一个特别嘅拉面~ 🌞首先,乐面的环境氛围非常舒适,加上店员温馨的笑容,一进店门就已经好开心了!👏当然,主角一定系食物啦!首先系浓口胡椒豚肚汤拉面 🍲,听落好有特色就觉得心痒痒,一睇就喺店内最受欢迎嘅一款。汤底浓郁,淋上香嫩豚肉,再点缀上豚肚丝,溏心蛋,葱花,红椒丝,笋,加一把香香的本地黑胡椒碎,真系味道醇厚,食落口一阵温暖。特别要提嘅系个笋,食落去好有口感,即刻为呢碗拉面加分!👍👍椒盐炸鱼蛋串。鱼蛋炸得金黄酥脆,咸香得辣辣嘅口感同一般煮嘅真系完全唔同,实在系开胃之选!😋喺将军澳呢个区域,可以食到乐面咁好味嘅日式拉面真系好满足。🥰乐面嘅拉面系我几年来试过最好食嘅拉面之一。由味道到口感、颜色到气味,每一个细节都做得好出色。
首先,乐面的环境氛围非常舒适,加上店员温馨的笑容,一进店门就已经好开心了!👏 当然,主角一定系食物啦!首先系浓口胡椒豚肚汤拉面 🍲,听落好有特色就觉得心痒痒,一睇就喺店内最受欢迎嘅一款。汤底浓郁,淋上香嫩豚肉,再点缀上豚肚丝,溏心蛋,葱花,红椒丝,笋,加一把香香的本地黑胡椒碎,真系味道醇厚,食落口一阵温暖。特别要提嘅系个笋,食落去好有口感,即刻为呢碗拉面加分!👍👍
喺将军澳呢个区域,可以食到乐面咁好味嘅日式拉面真系好满足。🥰 乐面嘅拉面系我几年来试过最好食嘅拉面之一。由味道到口感、颜色到气味,每一个细节都做得好出色。