2022-06-12 112 浏览
期待咗好耐嘅酱油蟹!朋友话好难book但最后佢都book到~ 所以我哋就一齐去食酱油蟹啦❤️酱油蟹真系超好味!第一次食!好似食紧海胆加刺身嘅感觉~好得意! 口感非常特别同埋美味!佢仲配埋紫菜饭一齐食,超级美味呀!个紫菜饭好香,加埋酱油蟹配搭得好好!餐厅系叫餐之前就会想好多小菜~好似泡菜,芽菜,青瓜,肠仔等,仲送埋鸡蛋~我哋仲叫咗海鲜套餐自己烧~ 个海鲜套餐有扇贝,鱿鱼,花蚬,鲍鱼,青口,虎虾超级丰富嘅海鲜套餐!个鱿鱼真系超大只!烧到好香!扇贝都超新鲜!我哋仲叫咗泡菜煎饼,泡菜煎饼好香口美味,加埋特别嘅泡菜煎饼汁一齐食真系好开胃!如果想要好多泡菜一个口嘅话我都建议连埋小食嘅泡菜一齐!双重嘅泡菜口感!正!

个鱿鱼真系超大只!烧到好香!扇贝都超新鲜!