螢火

Hotaru
2024-09-14 1490 浏览
一入到去,首先就被餐厅的环境吸引,设计得浪漫又美丽,特别系啲LED屏幕,仲可以用iPad写下你嘅愿望打卡用天灯许愿!感觉好有趣同特别,为整个用餐经历增添咗一份快乐!仲有免费清酒任饮!我地选左商务精选午餐($540)同商务特选午餐($640)~ 2个餐都真系好丰富!而且每一款套餐都包咗免费清酒任饮😍套餐包括野生拖罗刺身,用火烧好了表面!质地滑口又肥美!味道鲜美,配搭沙律,清新又开胃。最特别嘅系南非鲍鱼,肉质鲜嫩,入口即化,仲有清酒煮蚬,味道浓郁,啖啖都系鲜味!美国牛肉薄烧&厚烧都好好味呀!肉质都好极品,绝对值得一试。另外,套餐仲有埋樱花虾炒饭!真系唔可以错过,炒得香喷喷,加上荷包蛋,口感一级棒。仲有开心果雪糕!而商务特选午餐,内容更加丰富,包括沙律、澳洲龙虾、帆立贝,清酒煮蚬,仲有美国牛肉薄烧&厚烧,真系好满足。最重要嘅系,餐厅仲提供两小时任饮清酒,对于钟意酒嘅朋友来讲,真系一大享受。可以配合美食,慢慢品味,享受一个悠闲嘅午餐时光。如果想要一个更私密嘅用餐空间,餐厅仲可以订房,适合庆祝特别日子,或者同朋友聚会。
仲有免费清酒任饮!

套餐包括野生拖罗刺身,用火烧好了表面!质地滑口又肥美!