2019-12-03 324 浏览
同朋友去铜锣湾睇戏再食晚餐,发现呢间粉红少女心的亲爱吃,一于入去试下!亲爱做鸭肉意大利云吞(烟熏忌廉薯蓉)$98意大利云吞口感creamy,鸭肉好惹味又唔会骚,薯蓉烟熏过后非常入味!卡邦尼亲爱做扁意粉 $98卡邦尼意粉看似普遍,但其实是百吃不厌的味道!忌廉汁非常滑溜,口感一流!烤椰菜豆腐杂果仁沙律(芝麻姜汁)$68非常特别的沙律,舍弃常见的沙律菜,以椰菜和豆腐为主打,色彩丰富,沙律酱汁也选用少见的芝麻姜汁,配搭新奇又美味!酥炸豆卜酿香草芝士 $58冇谂过平凡的豆卜都可以玩fusion,配上香草芝士觉得非常特别!雪葩菠萝包$65成日食冇菠萝嘅菠萝包,今次终于食到有菠萝架喇!新鲜即做菠萝包非常松软,菠萝雪葩食落透心凉,加上吉士更加甜到入心,正!劲靓又香甜的蜜桃雪葩😍饮品选择非常多,常见茶饮、汽水都应有尽有。但难得来到,都想拣返餐厅特色饮品,今次有四个人,可以试哂四款—番石榴柠檬特饮番石榴、柠檬加上菠萝汁,酸酸甜甜够哂fresh! —甜心由血橙、柚子调配的柠檬特饮,味道似平时饮的cocktail,饮落有熟悉感。—土炮多多益力多加绿茶,有益又清新!—亲爱冰果茶新鲜果汁加上红茶底,味道香醇清甜。
亲爱做鸭肉意大利云吞(烟熏忌廉薯蓉)$98
卡邦尼亲爱做扁意粉 $98
烤椰菜豆腐杂果仁沙律(芝麻姜汁)$68

酥炸豆卜酿香草芝士 $58

雪葩菠萝包$65

劲靓又香甜的蜜桃雪葩😍

—番石榴柠檬特饮
番石榴、柠檬加上菠萝汁,酸酸甜甜够哂fresh!
—甜心
—土炮多多
益力多加绿茶,有益又清新!
—亲爱冰果茶
新鲜果汁加上红茶底,味道香醇清甜。
2019-06-18