2023-12-04
听朋友讲元朗有间烧白鳗鱼既自助烧烤店好正,就去试试佢,估唔到真系唔错。我地叫左套餐叫「活宰白鳗鱼餐」,佢都几多野食🤤沙律🥗汁系酸酸地咁,几开胃,啲菜都好新鲜🌿海苔饭同牛角饭有得挥,配埋啲肉类真系好正。我个人会钟意加少少烧烤汁𩠌,超正👍🏻白鳗鱼成条上碟真系太夸张,佢亦好切左4大份比你容易啲烧,连埋条骨都上埋比你,真系太正🤤烤前店员会教你点样整算好味,佢仲配备左鳗鱼汁、同钟意食辣嘅朋友可以再加辣,成件事好满足😆鸡牛猪拼盘呢个真系冇得输,每一样都好新鲜同埋好好食,煮嘅时候我哋有加一啲岩盐,成件事升华晒,同埋佢哋嘅烧烤汁真系几好食😆👍🏻蒜蓉牛油杂菌佢份量好多,煮起上嚟好香,超级好味🤤唐生菜🥬佢系俾你包住啲肉食嘅,超新鲜,要赞一赞嘅系佢哋真系好卫生👍🏻饮品🍹我地叫左水果茶同潽梅香两杯都超好味,仲要好大杯同好足料😍
沙律🥗
汁系酸酸地咁,几开胃,啲菜都好新鲜🌿
海苔饭
白鳗鱼
鸡牛猪拼盘
蒜蓉牛油杂菌
佢份量好多,煮起上嚟好香,超级好味🤤
唐生菜🥬
饮品🍹
我地叫左水果茶同潽梅香两杯都超好味,仲要好大杯同好足料😍
查看之前的留言 ()