2017-12-20
我嘅表弟今日因为要庆祝佢第三次考🤨终于成功😅所以特意喺佢公司附近请佢食返餐好嘢😊佢嘅公司就系上环,而佢又话佢嘅同事去过呢一间西班牙🇪🇸餐厅赞口不绝!餐厅个名叫做~~🍽La Postre 🍽~~餐厅气氛非常轻松愉快,装修设计时尚非常有型格,你哋安排坐喺窗边,超正系高枱🌟张凳仲会转添😎好型🤓觉得自己成个都后生晒😏仲布置得非常有圣诞嘅气氛添🎄仲有好多好得意嘅公仔🐷🐥🐣🎄放喺枱上💞炸海鲜拼盘$298有鱿鱼圈🦑生蚝、带子🐟鱼手指仲有好好味嘅充满蟹肉🦀嘅蟹盖!份量超大,非常新鲜😋而且仲有四款酱汁任君选择👍我从来都未试过有咁多酱汁,有芥辣味、有杂菌味丶有辣椒仔嘅味丶有茄汁味😏非常满足😊西班牙猪手$388👍呢个真系极力推介👍超级脆皮,肉质美味可口,而且份量大得惊人🤩⋯⋯特制酱汁搭配蜜糖🐝惹味十足💞鲜杂果莫希托$78芒果莫希托$68我自己个人就比较欢喜芒果𠮶个味道🍸好香朱古力布朗尼窝夫$78(半份)一上枱已经闻到浓浓窝夫嘅香味,伴有Brownies 丶朱古力雪糕球🍨🍫、棉花糖、朱古力饼干🍪😋因为已经太饱啦所以只叫半份😬就已经足够!
~~🍽La Postre 🍽~~
炸海鲜拼盘$298
西班牙猪手$388👍
鲜杂果莫希托$78
芒果莫希托$68
我自己个人就比较欢喜芒果𠮶个味道🍸好香
朱古力布朗尼窝夫$78(半份)