2022-08-24 690 浏览
Bookmark咗呢间兔仔主题嘅cafe好耐㗎啦🐰 终于可以嚟到朝圣 餐厅有唔少兔仔嘅元素 包括logo 墙身 同挂饰都系兔仔 仲要有个兔仔摆设嘅corner 所有餐具都系兔仔 真系劲cute☺️ (完全符合Bowtie🐰🎀心意)餐厅除咗主打cafe类嘅食品 都有lunch set食嘅 所以无论系想食饱 定系食得轻量啲 chill一吓 都啱嚟㗎🥰烟三文鱼蛋沙律牛角包及薯条呢碟有竹炭汉堡同牛角包拣 我就拣咗松脆嘅牛角包🥐 一大片烟三文鱼夹咗喺牛角包中间 仲有青瓜 番茄 沙律菜 同蛋沙律 成个感觉好清新 薯条系粗薯 所以都好有口感🥔Cafe 52 豪华全日早餐呢个All Day Breakfast真系好丰富 有法兰克福肠 烟三文鱼 Parma ham 芝士焗大啡菇 黑松露炒蛋 牛角包 薯饼 沙律菜 车厘茄🍅 黑松露嘅香味一上台就闻到 因为真系劲多黑松露🫢 最令我惊喜嘅系芝士焗大啡菇 大啡菇咬落好多汁 又好香浓嘅菇味 略嫌薯饼有少少太松散 不过整体嚟讲几高质🥳香蕉泡沫朱古力香蕉味几突出 如果钟意饮甜野嘅朋友会好适合🍫 顶头仲有一大pat cream 虽然有啲邪恶但系都非常吸引绿茶鲜奶绿茶同鲜
烟三文鱼蛋沙律牛角包及薯条
烟三文鱼蛋沙律牛角包及薯条
Cafe 52 豪华全日早餐
Cafe 52 豪华全日早餐
香蕉泡沫朱古力
香蕉泡沫朱古力
绿茶鲜奶
绿茶同鲜奶平衡得几好 饮到绿茶嘅茶味同鲜奶嘅香滑🍵 个人就比较钟意呢杯啦
绿茶鲜奶
呢间餐厅都有唔少打卡位㗎🐰 加上仲有出面户外嘅位置 更加chill 好啱嚟hea吓🥂
下午茶