餐厅: 十三姨酸菜魚 (置富都會)
资讯:

2022-09-29 304 浏览
放工喺红磡站落车,唔想煮饭,就食埋饭先返屋企啦~平靓正选择,可以去十三姨食酸菜鱼😋之前同朋友食过几次,Keep住水准唔错~睇睇餐牌,佢哋有晚市自选套餐,二人套餐性价比非常高,非常丰富。如果一个人嘅话,另外仲有卜卜冒粉,就好似车仔面咁,特别在可以拣水晶粉、担担面,下次试吓先🤤🤤二人套餐:招牌十三姨酸菜鱼分量非常巨大!细食啲都食唔晒!个汤酸酸地,唔会太辣,好饮😋唔会太呛原来冇讲明要几辣,店员就会自动帮你拣小辣鱼片好滑,算几大片,口感唔错👍🏼但有少少比较幼嘅骨,所以都要小心食除咗酸菜,同埋鱼片之外,佢哋嘅配料亦非常足料!有大大片嘅莴笋、大豆芽,同埋非常多水晶粉❤️❤️成件事感觉非常营养丰富!莴笋爽脆,大大片,够晒满足!水晶粉非常滑溜,qq口感,同啲汤一齐食,超滋味!鸡丝凉粉凉粉肥嘟嘟,比较粗身,口感好得意,一咬即断。凉粉本身冇乜味道,全靠酱汁同埋鸡丝嘅味道,辣辣地,又有少少香醋味道,都几开胃😎😎夫妻肺片非常欣赏夫妻肺片嘅辣汁!除咗辣之外,仲有麻香感觉!薄切牛肚牛肉好挂汁,同芫荽芹菜一齐食,又辣又清爽,好下饭👍🏼👍🏼👍🏼秘制鸡翼二人套餐可以选择嘅菜式好多,其中依款秘制鸡翼系店员介绍嘅,又真系冇介绍
放工喺红磡站落车,
唔想煮饭,
就食埋饭先返屋企啦~
平靓正选择,
可以去十三姨食酸菜鱼😋
之前同朋友食过几次,
Keep住水准唔错~

如果一个人嘅话,
另外仲有卜卜冒粉,
就好似车仔面咁,
特别在可以拣水晶粉、担担面,
下次试吓先🤤🤤

二人套餐:
招牌十三姨酸菜鱼
分量非常巨大!细食啲都食唔晒!
个汤酸酸地,唔会太辣,
好饮😋唔会太呛
原来冇讲明要几辣,
店员就会自动帮你拣小辣
鱼片好滑,算几大片,
口感唔错👍🏼
但有少少比较幼嘅骨,
所以都要小心食

鸡丝凉粉

夫妻肺片

秘制鸡翼
二人套餐可以选择嘅菜式好多,其中依款秘制鸡翼系店员介绍嘅,又真系冇介绍错㖞😎😎炸鸡翼,外皮香脆,入面唔会太干,仲保留咗少少肉汁。味道好似蒙古串烧咁,香浓惹味又唔太咸👍🏼👍🏼

除咗嘢食之外,二人套餐仲可以选择埋酸梅汤,酸酸甜甜,清新开胃。整体来讲成个餐真系食到好满足,好饱饱🥰🥰