2019-04-19 36 浏览
一家大细o黎日喜楼食饭,新开张干净企理光猛,大人细路都坐得舒服!一个Pad睇晒主菜单同 Drink Menu,方便又环保D先o黎一碟杞子花雕醉鸡,用杞子凑左朵花岀o黎,卖相好掂,酒味香浓,D鸡系好嫩黄金虾球好香咸蛋香,大大粒啖啖肉,虾肉弹牙爽口!想食羊,店员就介绍左呢碟京烧羊比我地。无介绍错,外皮烧得酥脆香口,里层带少少脂肪,不膻不腻,正!试下LEE到GE日喜灌汤小笼包,厚薄适中 ,热辣辣入面汤汁超烫口,有水准👍🏼芙蓉三鲜睇落平平无奇,蛋白炒起好似芙蓉花,三鲜就系虾仁、带子、鲍片,令成道菜非常鲜甜厚切海参黑豚煲好抵食,一煲有劲肥厚重量级海参同靓靓黑豚肉,肥肉甘爽!虽然已经好满足,不过都叫左个北京炒拉面,食下D淀粉质落肚。又炒得几好,加D辣辣地GE豆瓣酱好好食老婆例牌要食饭后甜品,吾是南瓜个样够晒特别!南瓜GE外表,紫薯蓉GE内心,清甜不腻,有惊喜👍🏼

黄金虾球好香咸蛋香,大大粒啖啖肉,虾肉弹牙爽口!