2022-05-16
呢间系一间性价比高嘅东南亚菜😺 我地嗌咗一份四人餐 有半只秘制去骨海南鸡 风味大拼盘 汤或者沙律 蔬菜 亚洲特色粉面饭 主菜各一 再加四杯龙眼冰🥤秘制去骨海南鸡味道都几清 而且海南鸡鸡肉好滑 好啱我呢啲本身好怕食鸡肉好硬嘅人🐥风味大拼盘入面有 泰式炸虾饼 泰式酸辣凤爪 泰式春卷 越式牛油鸡翼 卖相已经好丰富 个人最钟意食泰式酸辣凤爪🐤泰式肉碎生菜包呢碟系我哋喺个套餐以外加钱再追加嘅 肉碎有啲酸酸嘅调味 令到成碟菜更加开胃🐷烧原条鱿鱼沙律下面嘅沙律系主要系泰式木瓜沙律嘅底 面头再配原条鱿鱼🦑 都烤得好香㗎泰式炒通菜有啲似马拉盏炒通菜 味道就正正常常啦唔会过咸🥬冬荫功肉碎炒饭冬荫功味几重酸酸辣辣咁 不过可能太多𩠌啦 去到后期食有啲济😛泰式青柠蜜糖烧猪仔骨呢个都系跟四人餐既 猪仔骨每条都充满油香 以青柠蜜糖做调味 酸酸甜甜咁好开胃🤤 觉得呢碟都好值得推介龙眼冰龙眼冰系跟四人餐送嘅 如果唔钟意饮龙眼冰亦都可以转冻奶茶𠮶啲🧋总括嚟讲餐厅环境开扬 食物质素性价比好高 尤其系猪仔骨👍🏻 真系必试推介
味道都几清 而且海南鸡鸡肉好滑 好啱我呢啲本身好怕食鸡肉好硬嘅人🐥 风味大拼盘
入面有 泰式炸虾饼 泰式酸辣凤爪 泰式春卷 越式牛油鸡翼 卖相已经好丰富 个人最钟意食泰式酸辣凤爪🐤 泰式肉碎生菜包
呢碟系我哋喺个套餐以外加钱再追加嘅 肉碎有啲酸酸嘅调味 令到成碟菜更加开胃🐷 烧原条鱿鱼沙律
下面嘅沙律系主要系泰式木瓜沙律嘅底 面头再配原条鱿鱼🦑 都烤得好香㗎 泰式炒通菜
有啲似马拉盏炒通菜 味道就正正常常啦唔会过咸🥬 冬荫功肉碎炒饭
冬荫功味几重酸酸辣辣咁 不过可能太多𩠌啦 去到后期食有啲济😛 泰式青柠蜜糖烧猪仔骨
呢个都系跟四人餐既 猪仔骨每条都充满油香 以青柠蜜糖做调味 酸酸甜甜咁好开胃🤤 觉得呢碟都好值得推介 龙眼冰
龙眼冰系跟四人餐送嘅 如果唔钟意饮龙眼冰亦都可以转冻奶茶𠮶啲🧋 总括嚟讲餐厅环境开扬 食物质素性价比好高 尤其系猪仔骨👍🏻 真系必试推介