2023-10-19
日式放题就食得多啦,西餐放题唔知你又有冇试过🥴?除咗有前菜、小食及热食,120分钟仲有生蚝任食,即叫即开🦪!加$98可以拣多一款牛扒/羊架/烧春鸡主菜,我哋试咗佢哋嘅羊架真系几唔错,肉质嫩滑又多汁,应该系全晚最出色嘅食物🥰。————————————————👅 时令生蚝放题($398/位)🔸冻海鲜🔸👉🏻时令生蚝任叫任食,数量都唔会俾少,生蚝盘底下用干冰营造烟雾效果🧊,增添气氛。亦提供冻虾及冻蚬,最啱配杯酒慢慢叹🔸前菜🔸👉🏻一开始会送上黑糖面包、凯撒沙律及餐汤,俾你开开胃🤤,加埋巴马臣火腿/烟三文鱼即刻变咗高级沙律。亦都有日式前菜任食,包括中华沙律及味付螺肉等。🔸小食🔸👉🏻呢个小食组合啱晒开party,有芝士年糕、炸春卷、薯条🍟、鸡翼⋯其中我最钟意外皮脆卜卜嘅炸鸡软骨🔸热食🔸👉🏻主打肉酱意粉及卡邦尼意粉真系🍝,两款我哋到时过,同出边嘅餐厅质素不相伯仲🔸饮品🔸👉🏻 食多度海鲜同埋小食,点少得一啲酒精饮品🍸,一个价钱任饮红白酒,亦可加钱升级其他调酒,马天尼同荔枝特饮都唔错———————————————— 🚩总结:超豪气嘅生蚝放题🤗———————————————— 🌟注意:食得晒先好叫,唔好做大
————————————————
👅 时令生蚝放题($398/位)
🔸冻海鲜🔸
🔸前菜🔸
🔸小食🔸
🔸热食🔸
🔸饮品🔸
🚩总结:超豪气嘅生蚝放题🤗
————————————————
🌟注意:食得晒先好叫,唔好做大嘥鬼👻
📍 Starry Night
地址:铜锣湾耀华街38号The Zing!16楼