2022-12-30
✅鳕鱼白子酸汁配白子仲要火炙过 一d 都晤漏 真心必点!✅厚切火炙鹅肝寿司鹅肝寿司不嬲都系首选 油花四起 外脆内软 年尾点都要对自己好啲✅日本生蚝是日 令和怪物 中size 令和怪物 都算系近期最当造嘅蚝 蚝身饱满 肥美 即叫即开 必食!✅轻烧剑鱼腩剑鱼腩平时好少食 但呢到嘅剑鱼腩真系好肥美 轻轻用火枪烧过 无得输✅加拿大海胆手卷呢个系我食过性价比最高嘅海胆手卷 食到尾都仲有海胆 加拿大胆够晒大片 甘香 好新鲜 而家海胆分量够晒多 必食✅蒽吞拿鱼腩三文鱼籽海胆丼呢个分量绝对对得住呢个价钱 蒽吞拿鱼腩蓉劲厚 超豪快禁食 大大啖鱼蓉 加埋海胆同三文鱼子 晤挂之得系镇店之宝记得bookmark 呢间超高质寿司店 性价比高 一d 都晤孤寒 去㕵角食寿司首选!鲔世市场 (旺角) (旺角)旺角花园街3-5号鸿威大厦地下10-11号舖
酸汁配白子仲要火炙过 一d 都晤漏 真心必点!
✅厚切火炙鹅肝寿司
✅日本生蚝
✅轻烧剑鱼腩
✅加拿大海胆手卷
✅蒽吞拿鱼腩三文鱼籽海胆丼
鲔世市场 (旺角) (旺角)
旺角花园街3-5号鸿威大厦地下10-11号舖