呢间笃笃船面好似已经开咗好耐之次每次经过都好想试吓疫情下都好耐好耐冇去过旅行因为疫情下食开既好多餐厅都已经冇开..就嚟试吓我地认知一定唔会中伏既船面泰式牛丸船面睇过样都好正常,食落好难食个汤底有啲粉粉地咁, 好似系屋企帮肉猪肉飞水果d水咁,仲好臭一边食一边反胃,令到个牛丸反而算系几正常如果有负星一定俾负星迷你木瓜沙律呢个已经系咁多样嘢入边比较正常,不过食到木瓜已经差唔多烂既味道秘制烧猪颈肉呢个已经系最好食,叫做系摆入得口不过其实都系又干同好薄泰式船面呢碗真系终极大佬,劲劲劲难食完全打破咗我地对船面既认知完全谂唔到点解船面都可以咁难食我见到佢个汤底唔知点解会好似好多粉粉地既感觉,但系一d都唔系好浓牛骨既味道个颜色其实见到已经反胃冇咗平时船面嘅颜色重点系碗嘢完全无味剩系得啲好臭嘅味道两碗都系船面但系个汤底完全唔同味不过都系咁难食唔知系咪因为行咗疫苗通行证第二日疫情下已经冇咩人食但冇咩可能连招牌船面都咁臭咁难食虽然用膳时间系有下午茶供应不过我地怕细碗唔够,已经唔系叫下午茶**当食紧d咁难食嘅船面既时候..仲要听到员工倾计..话你咁唔舒服不如返屋企休息吓, 但系另一个员工坚持唔收工疫情下咁样真
呢间笃笃船面好似已经开咗好耐
之次每次经过都好想试吓
疫情下都好耐好耐冇去过旅行

因为疫情下食开既好多餐厅都已经冇开..
就嚟试吓我地认知一定唔会中伏既船面

泰式牛丸船面

睇过样都好正常,食落好难食

一边食一边反胃,令到个牛丸反而算系几正常

如果有负星一定俾负星

迷你木瓜沙律

秘制烧猪颈肉

呢个已经系最好食,叫做系摆入得口
不过其实都系又干同好薄

泰式船面

呢碗真系终极大佬,劲劲劲难食

完全打破咗我地对船面既认知

唔知系咪因为行咗疫苗通行证第二日
疫情下已经冇咩人食
但冇咩可能连招牌船面都咁臭咁难食

虽然用膳时间系有下午茶供应
不过我地怕细碗唔够,已经唔系叫下午茶

**当食紧d咁难食嘅船面既时候..
疫情下咁样真系好不负责任**

埋单都要$140..真系劲劲劲难食