💕近排天气又冻返,🌸真系好啱食返啲滋润养颜嘅糖水。Chill Sweet 喺一间桃胶专门店,🌸有好多唔同养生嘅糖水,🤟🏻同埋嘢饮,🥰产品真材实料,啖啖都系桃胶或者雪燕。🥳除咗食糖水之余,😛大家仲可以买来做散水嘢饮,👻特别得来又好味🥰.🐷椰皇雪燕桃胶鲜奶 👅8.5/10 $48呢一份糖水非常足料 首先里面嘅椰香味都几香浓🥥然后里面嘅雪燕桃胶都好足料!!! 讲紧系…成碗都系料…. $48绝对对得住价钱✨✨ 真心 平时好多糖水舖 就算有桃胶同雪燕 份量其实都唔多 但系呢一碗糖水 比我捞匀之前 成个底都系桃胶 好癫!!!✨✨.🐷芒果糯米饭 👅8.5/10呢份芒果糯米饭 以一份甜品嚟讲 都颇为大份😂😂 虽然而家仲未算系芒果嘅当做季节🥭 😂 但佢哋啲芒果都几甜✨份芒果糯米饭 仲配左一份椰汁 舖头准备咗嘅椰汁都几多下 🥰🥰 而且啲椰汁好香浓 唔会稀 超正 好香浓嘅椰汁味呢🥥糯米饭方面 都落咗好多心思 除咗普通嘅白色糯米 仲有蓝色嘅糯米饭🤣🤣 相信喺舖头用一啲天然嘅染料(估计系蝶豆花/ 类似嘅朋友?!😂😂😂) 染成 所以成碟糯米饭 又有得睇又有得食😂😂 都几colourful 我中意🤣🤣

🐷椰皇雪燕桃胶鲜奶 👅8.5/10 $48
呢一份糖水非常足料