2020-12-17 222 浏览
想食呢间饺子好耐, 难得出开附近就过去试下, 夜晚8点几去到都要等一阵位~双并煎饺10只 (粟米芝士鸡肉饺, 洋葱牛肉饺)  hkd46煎饺皮厚薄适中, 煎得超脆同好足料好爆馅! 钟意食芝士既一定要试粟米芝士鸡肉饺, 最好简返煎饺因为芝士会呈半流心状态配埋香甜粟米同鸡肉,真系超好食! 而且餐厅仲有自家制辣菜甫 配饺子更加惹味。双并汤饺10只 (白菜猪肉饺, 西洋菜猪肉饺)  hkd42汤饺可以拣鸡汤或者蕃茄薯仔鱼汤底, 我地就简左蕃茄薯仔鱼汤底。皮一样好薄但又唔会一夹就散, 西洋菜猪肉饺比较特别出面少见, 而且西洋菜味道浓郁, 值得一试!麻辣鸡肾  hkd27呢个真系比较失望 鸡肾唔系好爽果种而且唔辣。

麻辣鸡肾  hkd27
呢个真系比较失望 鸡肾唔系好爽果种而且唔辣。