牛油果烟三文鱼阔条面 🥑🍝 $98呢件𩠌一上到嚟已经俾佢嘅摆盘完全吸引住我嘅目光✨黑色嘅碟上面放咗由蕃茄仔🍅、洋葱片🧅、沙律草同埋牛油果好有视觉上嘅冲击,至于阔条面,手打自家制嘅意粉一来口感弹牙二嚟非常有诚意,入面仲有creamy 嘅牛油果酱、橄榄油、烟三文鱼花朵🌺、红椒同埋青椒🫑,真系健康得来性价比好高!烟肉蛋未来肉汉堡 🥩🍔$108呢款汉堡包套餐系专登俾vegetarian 同埋爱健康嘅人先叫嘅,粗身嘅薯条炸都好脆好吸引🍟个汉堡入面嘅材料都好丰富,包括有半熟流心蛋🍳、烟肉🥓、牛油果同埋沙律菜🥗等等,口感层次非常丰富自选酱料鸡翼三只 (白松露忌廉) $30用白松露忌廉做烧鸡翼嘅酱汁真系新突破🍗,鸡肉嘅肉质好嫩滑,配埋趣卜卜嘅外皮同埋味道浓郁嘅白松露酱汁,绝对系最佳组合👍🏻酥炸吉列广岛蚝4 只 $38呢款日本广岛蚝嘅海水味好重🌊,外皮同样炸到非常香脆可口😋,仲有少少沙律菜喺底度做伴碟,整体来讲一式四件嘅吉列蚝真系好抵食,值得推介自家制焦糖芝士蛋糕🧀🍰 $38芝士蛋糕总共有三层layers 😍,最上面系味道浓郁同口感软滑嘅芝士,中间系甜甜地嘅焦糖层,而最低就系消化饼碎,酸埋劲有心思嘅笑

牛油果烟三文鱼阔条面 🥑🍝 $98

烟肉蛋未来肉汉堡 🥩🍔$108

自选酱料鸡翼三只 (白松露忌廉) $30

酥炸吉列广岛蚝4 只 $38

自家制焦糖芝士蛋糕🧀🍰 $38
芝士蛋糕总共有三层layers 😍,最上面系味道浓郁同口感软滑嘅芝士,中间系甜甜地嘅焦糖层,而最低就系消化饼碎,酸埋劲有心思嘅笑哈哈酱汁,系我睇又好食嘅!