2021-04-12 70 浏览
今日到旺角去咗间Cafe坐下,Cafe Menu选择都几多,我哋谂左好耐应该拣二人套餐好定系set dinner好😂😂但由于个主菜我哋比较钟意set dinner,所以最后就决定叫两个晚餐set再加一款小食!🍡荔枝乳酸乳酸嚟讲我觉得唔算太甜,对于我本人唔太钟意太甜既野,甜度啱啱好!🍡忌廉海虾明太子意粉忌廉食落去唔会太浓稠,唔会太济,反而食落去到最后会feel到少少辣味!都几开胃!🍡炸鸡翼原本我谂住炸鸡翼系有层外衣包住然后炸到脆卜卜咁,但估唔到个煮法似系煎,不过又煎得几脆㖞!味道就食落去唔咸亦都唔会太淡味,调味啱啱好!🍡美式猪仔骨配油皮薯角美式猪仔骨可能我系西餐厅都算食得比较多嘅关系,我觉得呢间处理猪仔骨嘅手法相对比较难切,但味道尚算可以!有皮薯角反而整得几好食🤣📍Cafe Fabulous地址:旺角登打士街登打士广场9楼

🍡荔枝乳酸
荔枝乳酸