☕️||维今和洋满点早餐 $138||超级无敌级睛的brunch set🤩 真系好靓好特别,超级啱选择困难症嘅人,咩味嘅多士都可以试下😍心情好好~但去到后面因为全部都系甜多士所以有少少干&漏 但绝对唔会后悔叫🤣=☕️||流心芝士和牛汉堡排配炒蛋 $128||最出色会话系炒菇同埋蛋🫣🫣 朋友觉得牛油多士最香最好味 (好味过奶酥)=餐厅好靓!同埋我地weekday 1400左右去,冇咩人所以食得好开心好舒服啊,慢慢chill下都几不错🫶🏻呢度嘅match latte同埋cappuccino都好重奶香~拉花好靓,系好有心嘅小店🫶🏻
☕️||维今和洋满点早餐 $138||
=
☕️||流心芝士和牛汉堡排配炒蛋 $128||
=
☕️||维今和洋满点早餐 $138||  ☕️||流心芝士和牛汉堡排配炒蛋 $128||